Wie wij zijn

Public Support is het enige landelijke detacheringsbureau dat zich heeft gespecialiseerd in secretariële ondersteuning voor de overheid. We zijn daarmee begonnen in 2009 en hebben ons aanbod steeds verder uitgebreid. Onze Topsupporters  (secretaresses) ondersteunen dagelijks de meest uiteenlopende opdrachtgevers bij de overheid. Daarnaast hebben we Youngsupporters (projectmedewerkers) in dienst, die bijvoorbeeld (afdelings)managers en projectmanagers ondersteuning bieden.

Onze supporters staan dagelijks klaar voor nieuwe klussen in de publieke sector. Ze worden omgeschoold en opgeleid om de beste ondersteuning te bieden aan overheidsfunctionarissen. Flexibele inzet, zoals inhuur per dag of met een open einddatum, is mogelijk. De kwaliteit en snelheid van reageren staan centraal in onze dienstverlening. We hebben maar liefst 450 Top- en Youngsupporters in vaste dienst, die direct aan de slag kunnen op elke plek binnen het werkveld van de overheid.

.Onze supporters staan dagelijks klaar voor nieuwe klussen in de publieke sector. Ze worden omgeschoold en opgeleid om de beste ondersteuning te bieden aan overheidsfunctionarissen. Flexibele inzet, zoals inhuur per dag of met een open einddatum, is mogelijk. De kwaliteit en snelheid van reageren staan centraal in onze dienstverlening. We hebben maar liefst 450 Top- en Youngsupporters in vaste dienst, die direct aan de slag kunnen op elke plek binnen het werkveld van de overheid.

 

Public Support

Anders werken voor topsupporters

Wat wij doen