Wie wij zijn

Public Support is het enige, landelijke detacheringsbureau dat zich heeft gespecialiseerd in secretariële ondersteuning voor de overheid en het bedrijfsleven. Op 1 oktober 2009, midden in de recessie, zijn we gestart. Tegen de stroom in zijn we gegroeid naar inmiddels bijna 400 Top- en Youngsupporters in vaste dienst.   

Het bedrijfsonderdeel Public Support Business is op 1 juli 2015 opgericht. Met dit label richten we ons op ondersteuning van directies en besturen in het bedrijfsleven, in de zorg en non profit. Als onderdeel van de Public Support Holding kunnen we ons razendsnel ontwikkelen, omdat we gebruik kunnen maken van de kennis en kunde en de unieke formule van Public Support.

Dagelijks worden onze Topsupporters ingezet bij onze opdrachtgevers. Allemaal ervaren bestuurs- en directiesecretaresses. Daarnaast hebben we inmiddels ook Youngsupporters in vaste dienst die voornamelijk ondersteuning bieden aan (afdelings)managers en projectmanagers.
De basisprincipes van onze dienstverlening zijn: kwaliteit, snelheid van reageren in combinatie met een flexibele inzet (ook inhuur per dag is mogelijk) en een gunstige prijsstelling.

 

Public Support

Anders werken voor topsupporters

Wat wij doen