Junior Projectmedewerker M/V

Deze vacature is niet meer beschikbaar

Ben jij iemand die graag mee gaat in een veranderende omgeving en heb je een sterke affiniteit met de publieke sector? Wil je graag een bijdrage leveren aan de maatschappij? Ben je daarnaast avontuurlijk, flexibel inzetbaar? Dan bieden wij jou een leuke baan.

Informatie

  • HBO
  • WO
  • Junior Projectmedewerker
  • Haarlem
  • Haarlem (Noord-Holland)

Wie zijn wij? 
Public Support is het enige, landelijke detacheringsbureau dat zich heeft gespecialiseerd in project- en secretariële ondersteuning voor de overheid. Wij detacheren je voor een lange en/of korte periode bij gemeenten, provincies, waterschappen en andere overheidsinstanties.

Wat ga jij doen? 
Je wordt gedetacheerd als projectmedewerker bij diverse opdrachtgevers waar je secretarieel, administratief en inhoudelijke ondersteuning biedt. Je hebt contact met zowel de interne als externe klanten die betrokken zijn bij het project. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden volgens de gestelde planning verlopen. Er wordt daarom van je verwacht dat je goed kunt plannen en organiseren en je de agenda strak in de gaten houdt. Kortom een dynamische en uitdagende baan!

Wat bieden wij?
-    Trainingen op maat, waaronder IPMA_PMO (Project Management Office), 
-    Toegang tot een netwerk binnen de overheid
-    Marktconform salaris
-    Auto van de Zaak

Competenties en Profiel 
-    HBO of WO afgestudeerd
-    Maximaal 3 jaar werkervaring
-    Goed in plannen en organiseren
-    Verbindend
-    Teamspeler
-    Hands-on mentaliteit
-    Leergierig
-    In bezit van een rijbewijs B

Kun jij jezelf vinden in bovenstaand profiel en ben je enthousiast over de genoemde werkzaamheden en niet bang om een uitdaging uit de weg te gaan? 

Solliciteer dan bij Public Support via onderstaande button!

Afdeling Recruitment

Contactpersoon 0252 - 429731 Stuur e-mail