Directiesecretaresse facilitair

Deze vacature is niet meer beschikbaar

Ben jij een kei van een directiesecretaresse? Zie jij ‘ondersteunen en ontzorgen’ als een fijn vak en jezelf als een professionele vakvrouw? Sta jij graag je mannetje en ben je ook strategisch en inhoudelijk sterk? Ben je in staat zaken in gang te zetten met natuurlijk overwicht? Heb je affiniteit met de werkzaamheden binnen een facilitair bedrijf? Solliciteer dan nu op de functie van:

 

Directiesecretaresse

32 uur per week

Ter ondersteuning van de directeur Facilitair Bedrijf binnen een grote organisatie

Informatie

  • HBO
  • Leiden
  • Directiesecretaresse facilitair
  • Leiden (Zuid-Holland)

Wat ga je doen?
Als directiesecretaresse werk je primair voor de directeur van het Facilitair Bedrijf van deze grote zorginstelling. Je bent de regelaar, de planner en rechterhand van de directeur: je beheert haar agenda, denkt twee stappen vooruit, organiseert meetings. Je schakelt snel en je bent flexibel. Je bereidt diverse vergaderingen voor, notuleert indien nodig en bewaakt de actiepunten en deadlines. Je signaleert tijdig knelpunten en lost deze op waar mogelijk. Jij draait je hand niet om voor het maken van overzichten en presentaties. Daarnaast geef je leiding aan het team van drie secretaresses.


Je werkplek
Het secretariaat van het Facilitair Bedrijf bestaat uit vier medewerkers: 3 secretaresses en jij zelf dus. Het Facilitair Bedrijf biedt secretariële ondersteuning aan de directeur en de managers van het Facilitair Bedrijf en ondersteunt de kerntaken Zorg, Onderwijs en Onderzoek met de peilers: beveiliging en crisismanagement, service en ontvangst, inkoop, logistiek, zorgservices en voeding, infra (gebouwen en installaties), en instrumentele zaken. Het motto daarbij is: “het verschil mogelijk maken”. Met 480 fulltime collega’s binnen het Facilitair Bedrijf wordt continu gestreefd naar verbetering in de kwaliteit van de dienstverlening en het aansluiten van deze dienstverlening bij de steeds wijzigende vraag.

Carrière
De opdrachtgever faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van jouw kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.


Wie ben jij?
Je hebt een opleiding directiesecretaresse, managementassistent of gelijkwaardig en al enige jaren werkervaring als topondersteuner. De termen ‘proactieve multitasker, organisatietalent, enthousiast, probleemoplosser, flexibel, representatief, zorgvuldig’ zijn op jou van toepassing. Je weet goed om te gaan met hoge werkdruk, omdat je met jouw gevoel voor humor zaken weet te relativeren. Als leidinggevende weet je draagvlak te creëren en besluiten te nemen en dat vind je ook leuk. Gezien jouw positie weet je goed om te gaan met vertrouwelijke informatie en weet je welke informatie je wel en niet kunt delen.
Daarnaast: 

•             Schrijf je foutloos Nederlands

•             Heb je ervaring met Outlook, Word, Powerpoint en Excel.

•             Weet je moeiteloos te schakelen tussen de verschillende onderwerpen en werkzaamheden.

•             Durf je initiatief te nemen en prioriteiten te stellen.

•             Ben je klantgericht.

•             Heb je een goed inlevingsvermogen.

•             Weet je op een nette manier te overtuigen, waardoor de klant ook jouw ‘nee’ kan accepteren.


De werkgever
Een dynamische werkomgeving met veel diverse aandachtsgebieden. Het Facilitair Bedrijf levert facilitaire diensten aan de complete organisatie. Hier werken is niet alleen leuk, maar ook buitengewoon afwisselend. Samenwerking, collegialiteit en goede sfeer krijgen veel aandacht. We zoeken naar mogelijkheden om ons werk nóg beter te kunnen doen. Als je graag zelf initiatieven neemt en verantwoordelijkheid wilt dragen, ben je hier zeker op je plek.


Arbeidsvoorwaarden

•             Het salaris valt in schaal 8 en is maximaal 3.508,- bruto per maand op basis van  36 uur en is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.

•             Het betreft een dienstverband voor een 32-urige werkweek op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

•             Er wordt een jaarcontract geboden met uitzicht op een vast contract bij gebleken geschiktheid

•             8% vakantiegeld, diverse verlofregelingen en andere extra’s.

•             Een eindejaarsuitkering van 8,3 %

•             Een pensioenregeling bij het ABP (betaalt 2/3 van de pensioenpremie)

•             Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering

 

Pas jij in het profiel? Word je enthousiast van de werkzaamheden en bedrijfsomschrijving? Solliciteer dan snel. Heb je vragen? Mail dan naar Marjan de Vries e-mailadres: marjandevries@executivesecretaries.nl

 

Afdeling Recruitment

Contactpersoon 0252 - 429731 Stuur e-mail