Executive Assistant m/v

Deze vacature is niet meer beschikbaar

Vind jij het leuk om het visitekaartje worden van een vooraanstaand en groot internationaal accountants- en belastingadviseurbedrijf? Heb jij verstand van plannen en organiseren en ligt hier jouw uitdaging? Word dan de nieuwe Executive Assistant bij Advisory Consulting.

Informatie

 • HBO
 • Amsterdam
 • Executive Assistant
 • Amsterdam (Noord-Holland)

Hoe ziet je werk eruit?
Als Executive Assistant ondersteun je meerdere Partners in hun dagelijkse werkzaamheden. Je bewaakt de voortgang van afspraken. Je bereidt meetings voor, je verzamelt agendastukken en zorgt voor de verspreiding ervan. Je organiseert agenda’s, meetings en events en bent verantwoordelijk voor het uitsturen van rapporten, voorstellen, presentaties en offertes in de huisstijl.
Je bent verantwoordelijk als Executive Assistant voor het onderhouden van internationale contacten met klanten, relaties en partners en –collega’s in het wereldwijde netwerk en het organiseren van bijeenkomsten en afspraken binnen het internationale netwerk.

Wie ben je?
Je bent een ervaren Executive Assistant/Management Assistant en toe aan een nieuwe uitdaging bij een gerenommeerd bedrijf.

 • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van Directiesecretaresse of Management Assistant
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare en relevante ervaring als Directiesecretaresse, Executive Assistant of Management Assistant in een dynamische internationale omgeving.
 • Je hebt goede kennis van Office-pakketten Word, Excel en PowerPoint
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je bent resultaatgericht, werkt graag in een team, maar kunt ook zelfstandig aan de slag
 • Je wilt graag 32-40 uur per week werken en bent flexibel in je dienstverlening

De opdrachtgever
In Nederland werken ruim 4700 professionals vanuit 12 vestigingen nauw met elkaar samen. Ze bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen zij jou een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Zij zijn zich bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen zij met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten. Deze functie valt binnen het werkveld Staff & Support dat ondersteunende diensten omvat, zoals informatietechnologie, marketing & communicatie, kennismanagement, HR & recruitment, secretariaat, finance en facility management.

Wat biedt de opdrachtgever je?
Als je bij de opdrachtgever gaat werken, ben je verzekerd van diverse klanten, inspirerende collega’s en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei, flexibel werken en leven. We garanderen een afwisselende baan binnen een team met een prettige en collegiale sfeer. Daarnaast bieden we je veel mogelijkheden om te groeien, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, hiervoor is een breed trainingsaanbod beschikbaar.  

Solliciteer nu!
Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Solliciteer direct via de button ‘ Solliciteren’. Als je  jouw sollicitatie inclusief CV met foto en motivatie indient, ontvang je binnen twee weken bericht over de voortgang. Voor meer informatie over deze vacature neem  je contact op met Marjan de Vries , telefoon (0651203264, of per e-mail:marjandevries@executivesecretaries.nl)

Afdeling Recruitment

Contactpersoon 0252 - 429731 Stuur e-mail