Vind jouw baan

Anders werken voor secretaresses op topniveau

Bestuurssecretaresse bij de overheid m/v

Ben jij flexibel en pas je je snel aan? Ben jij de topper die als secretaresse goed omgaat met werkdruk?…

Management Assistent

Kom jij uit de bollenstreek en ben je gek van bloemen? Ben je een organisatie talent, kun je vooruitgang…

Directiesecretaresse m/v

Het is nu tijd voor jouw switch! Je bent een ervaren directiesecretaresse en regelen en organiseren,…

Directiesecretaresse m/v

Het is nu tijd voor jouw switch! Je bent een ervaren directiesecretaresse en regelen en organiseren,…

Public Support

Anders werken voor secretaresses op topniveau

Leonoor Dekkers - Met oprechte aandacht maak je de mooiste verbinding! 

Leonoor Dekkers is aandeelhouder bij Public Support en als regiodirecteur samen met Stephany Klaassen, José Brus en Bea Halewijn verantwoordelijk voor Zuid Nederland. Haar hele carrière is ze al werkzaam binnen de uitzend- en detacheringsbranche voor secretaresses, eerst bij StarJob en later bij Secretary Plus. De laatste jaren is ze daar districtsmanager voor het zuiden geweest. Leonoor heeft een prettige combinatie van warme menselijkheid en zakelijkheid. Ze is daadkrachtig, oprecht, heeft een zeer positieve instelling, denkt in oplossingen en heeft oog voor detail. Kortom; een vakvrouw met levenservaring en mensenkennis.

leonoordekkers@publicsupport.nl
06 108 50 335


 

Jose Brus - Mensen inzicht geven in wie ze werkelijk zijn en welke talenten ze hebben.

José Brus is regiodirecteur bij Public Support en samen met Leonoor Dekkers, Stephany Klaassen en Bea Halewijn verantwoordelijk voor Zuid Nederland. Ze heeft 25 jaar ervaring in diverse functies (senior-consultant, manager en accountmanager) binnen de werving- en selectiebranche met als doelgroep het midden en hoger kader. Zij is een specialist in het vinden van de juiste persoon op de juiste plek. Voor haar is het van belang zichzelf steeds te blijven ontwikkelen en uit te dagen. Door inzicht te krijgen in wie je bent als mens of als organisatie, ga je uiteindelijk meer betekenen voor jezelf en hierdoor ook voor je omgeving. José is professioneel, maar niet perfect. Ze is authentiek, open en enthousiast en werkt resultaatgericht met de focus op meer de menselijke kant dan de procesmatige kant. Het werven en detacheren van de Topsupporters en het adviseren van haar opdrachtgevers, dat maakt haar een gelukkig mens.

josebrus@publicsupport.nl
06 120 85 851

Renske Veenstra - Mijn drijfveer is blijven leren, blijven ontwikkelen.  Doe een stap naar voren, je kunt veel meer dan je denkt.

Renske Veenstra is regiodirecteur bij Public Support en samen met Sandy Mul en Cindy Lans verantwoordelijk voor Noord-Holland, Utrecht en het zuidelijk deel van Gelderland. Binnen deze regio ligt haar focus op de provincie Utrecht en Gelderland-Zuid. Ze heeft ruim 23 jaar ervaring in het secretariële vak, onder andere bij een aantal gemeenten. Gemeente Woerden was haar vorige werkgever, waar ze gedurende 7 jaar als teammanager van het bestuurs- en directiesecretariaat een zeer afwisselende en dynamische functie had. Het weten welke ondersteuning een gemeentebestuur nodig heeft, haar kennis van gemeenten en het secretaressevak zijn zeer waardevol voor haar rol als regiodirecteur. Van contact met Renske worden mensen blij, daarnaast is ze doortastend en resultaatgericht. Samen werken aan vooruitgang geeft haar energie.

renskeveenstra@publicsupport.nl
06 250 58 721

 

Waarom voor ons kiezen?

Uitdagende, afwisselende werkzaamheden bij leuke opdrachtgevers

Unieke opleidingsmogelijkheden

Deel van onze familie van vakgenoten

Snel in vaste dienst mét auto van de zaak

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert.

Maak een Jobalert